Espresso House

Igår var jag hos Johanna till typ halv 2 på natten, vi såg film och typ pratade. När jag kom hem så var ytterdörren låst, och när jag skulle ringa till mamma så dog min mobil, haha! Våran ringklocka funkar inte heller men som tur var hörde mamma när jag knackade på dörren så hon kom och öppnade. 
 
Körde moppe till stan idag och fikade med mina syskon på espresso house! Det var gott men skulle kanske ha tagit nåt annat än bara saker som smakar choklad. Sen gick vi en sväng på stan, letade efter present till mamma men det slutade med att jag köpte två berlocker (?) som jag kan ha på mina chokers! Dom kostade bara 10:-/st på Ur&Penn, kände att jag behövde dom. Köpte en Snapple på hemmakväll också, var så länge sen jag drack en!
 
 

Ny design osv

Gjorde en ny design lite spontant igår kväll/natt. Hade massa problem med att få menyn uppdelad i boxar, lyckades ju till slut i alla fall! 
Jobbade till 4 idag, och ska jobba 9-15 imorrn. Det är riktigt jobbigt i värmen, men vad gör man inte för pengar. 
Tror att jag ska umgås med Mye ikväll en stund, men tills dess ska jag lyssna på Happy Little Pill och se några avsnitt av Once Upon A Time! 
 
 
 
 

Happy little pill

Ahhh, Troye Sivan har släppt sin första låt från TRXYE och den är så gaalet bra! :') Haft den på repeat i en timme snart, kan verkligen inte sluta lyssna! 
 
 
http://troyesivan.tumblr.com/post/92612890366/hiiiiii-everyone-so-the-time-has-come-to#notes
(länk till låten, den släpps på iTunes på fredag)
 
 

vs

 
Nikon D40x⎢Sigma 70-300⎢♛
 

Kåge hamn

Är ledig idag så pappa tyckte vi skulle cykla till kåge hamnen och köpa glass. Det var galet varmt och svettigt, inget jag skulle göra om på en sån här varm dag! 
Har beställt lite grejs från districtlines.com som jag längtar efter - är 450kr fattigare. Ikväll ska vi se Avengers igen för det var ett tag sen jag såg den! Så ska bara ta det lugnt och njuta av mina två lediga dagar innan jag ska tillbaka till jobbet igen.
 
 

Black and white

 
Nikon D40x⎢Sigma 70-300⎢♛
 
 
 
 
 

Bilder från Lycksele #2

 Nikon D40x⎢Sigma 70-300⎢♛

Bilder från Lycksele #1

 
Nikon D40x⎢Sigma 70-300⎢♛

There are nights when the wolves are silent and only the moon howls

 
 

Lyckelse djurpark

Nu har vi kommit hem från Lycksele! Fick köra bil i princip hela vägen dit och en bit hem också. Vi åt direkt vi kom fram och sen gick vi runt bland smådjuren fram till just före två då vargarna matas! Det var en som höll på att fixa med högtalarna ovanför ingången och han såg att vi stod och fotade, så han sa åt oss att komma upp så vi fick fri sikt över vargarna! Blev några rätt bra bilder faktiskt. For hem ganska snabbt då mina syskon inte ville vara kvar men fotade lite bilder ändå. Ska redigera ikväll eller imorrn efter jobbet så bilder kommer inom dom närmaste dagarna! :) 




Draw me like one of your french girls

Johannas present från mig! Ritade av hennes häst Tiara och använde faktiskt färg för en gångs skull. Har inte ritat hästar på några år och brukar i princip aldrig rita med färgpennor så blev hyffsat nöjd med resultatet faktiskt!
Kvalitén är väl halvkass då det är taget med mobilen. 
 

Get in loser we're going shopping

Var på stan med pappa idag! Vi gick på second hands, en sväng runt centrum och åt på wayne's och sen gick vi snabbt in på Ö&B så jag fick köpa deo. 
Fick även Submarine (soundtrack) LP och Arctic Monkey's AM på LP av mina syskon i sen födelsedagspresent :') Så nu har jag lite nytt att spela. Fick också Sagan Om Ringen trilogin (böcker) av pappa som jag glömde ta med på bild. 
 
Jeansjacka (med fickor) 30:- (PK 2nd Hand)             Stickad over-size tröja 85:- (Myrorna)
Den Tomma Stolen 30:- LOTR 3 30:- Harry Potter 2 20:- (PK 2nd Hand)
BH 179:- Trosor 3 för 2 139:- (Lindex)
Americana - The Offspring 10:- (Myrorna)
Nivea deo 18:- Minttabletter 10:- (Ö&B)
Elvis LP 20:- Elvis LP 30:- (PK 2nd Hand)
AM & Submarine (Cdon.com) ♡
 
 
 

Unknown pleasures



I've been sitting here for ages, ripping out the pages

Är ledig hela veckan förutom lördag och söndag då jag jobbar, det känns faktiskt som att jag har sommarlov nu! Har målat mitt sängbord, satt upp en hylla i mitt rum åt mina böcker och satt upp några tavlor. 
Johanna fyller år imorrn så har suttit i nån timme och fixat hennes present medan jag lyssnat på X av Ed Sheeran på repeat. Det albumet är så galet bra! 
Fick min lön för juni månad idag (nästan 3000kr) så imorrn ska jag och pappa till stan och shoppa! Sen ska jag till Johanna och fira henne. På torsdag ska jag på begravning, och på fredag blir det Lycksele Djurpark med Mye och min familj (- mamma). Och som sagt jobbar jag lördag och söndag. Ska fota maaaassor på fredag så det blir nog några inlägg med bilder därifrån, se fram emot det haha! 
 
Kommer nog kunna köpa en ny kamera efter sommaren!!! Det behövs verkligen, tror min kamera som jag har nu är minst 8 år gammal och den har använts väldigt flitigt under dom åren. Så vi får se om det blir en ny kamera i augusti! :')
 
 
 
 

Will you still love me when I shine from words but not from beauty

 

Trästocks

Hade jättekul på trästocks igår med Johanna! Vi såg massa bra band/artister, umgicks med Julia och Line och sen for vi och åt nattmat med min storasyster på krysset! Och så passade vi på att ta bild tillsammans med Linnea Henriksson efter hennes spelning, haha! 





Lalla & Amigo

Nikon D40x⎢Sigma 70-300⎢Lalla & Amigo
 
Fotade också dom här fina när jag var i Stockholm! Det var på en ridlektion och därför vart inte alla bilder så bra för hästar var ivägen hela tiden, hahah.