It does not do to dwell on dreams and forget to live

Nikon D40x⎢Nikkor 50mm f/1.8G⎢✖
Hade svårt att sova igår så drog fram kameran och stativet och knäppte lite bilder på mig själv.
 
 
 
 

In dreams we enter a world that is entirely our own

 
✖ ✖

Bilder från Stockholm

Nikon D40x⎢SIgma 70-300⎢Lalla & Felicia
 

Some infinities are bigger than other infinities

I fredags var jag först på stads med johanna och sen gick jag på bio med helena, sandra och petra! Vi såg 22 jump street, som var galet bra och garvade typ hela filmen. 
Idag skulle jag gå på stadsfesten med helena, sandra och mye men både sandra och helena var sjuka så det blev bara jag och mye. Men vi hade kul ändå! Och så kom jag på lite spontant när vi satt på subway att vi skulle se the fault in our stars eftersom hon inte hade sett den. Så det gjorde vi och den var lika smärtsam den här gången som för en vecka sen. 
 
Plockade upp pennan igår och satt uppe halva natten och ritade. Det var rätt länge sen jag blev hyfsat nöjd med något jag ritat, och det var länge sen jag faktiskt gjorde klart det jag påbörjat. Lyssnade på Ultraviolence på vinyl (som jag köpte på bengans i torsdags) och så hade jag katten bredvid mig som låg och kurrade så det var rätt mysigt. 
 
 
 

Soon

 

Mot Stockholm

Snart ska jag bege mig till Umeå för att sen åka nattåg ner till Stockholm! Ska till Vic och spendera några dagar där :') Imorrn ska vi också se the fault in our stars som jag längtar efter i ganska många månader. Tror inte det blir då bra uppdaterat här om ens alls, då jag inte ska ta med mig min dator. Men har med kameran så när jag kommer tillbaka kommer jag lägga ut massor med bilder!




Kisse

 
 
 

Födelsedag

För att fira min födelsedag igår bjöd Mye mig på mat på grillen, tillsammans med Sandra och Helena! Sen gick vi till ica och köpte marshmallows och kex för att kunna grilla. Före vi gick ut och grillade såg vi några avsnitt av Attack On Titan hemma hos Sandra. 
Sen satt vi ute och grillade marshmallows och pratade, lyssnade på musik till kl1 då jag och Mye for hem. 
 
Idag var vi på hopptävling på KDRF och så fotade jag massor! Hade velat vara där imorrn på ponny också men ska jobba.
 
 

Hästhoppning

Nikon D40x⎢Sigma 70-300⎢KDRF 14 juni

Grattis till mig!

Idag för 17 år sen så föddes jag och min syster. Mamma och pappa kom in kl6 imorse (inte uppskattat) med presenter och sa grattis. Jag önskade mig inte så mycket, det jag önskade mig mest var en lilablommig vinylspelare från crosley, och den fick jag! Och så fick jag en lila yogamatta, lite pengar från farmor och en chokladkaka. Så jag är supernöjd! Har dock inte fått present från mina syskon än.
 
I eftermiddag/ikväll ska jag, Mye, Sandra och Helena äta middag i stan och sen ska Mye sova hos mig, så det ska bli kul!
 
Kommer nöta ut cavalier youth, det är den enda LPn jag har just nu haha! 
 
 
 

In action

 

Industrial Punk

 
649:- Sweden Rock Shop

Once upon a time

Det enda jag gjort de senaste dagarna är att jobba och se på Orange Is The New Black och Once Upon A Time. I fredags fikade jag på Espresso House med Sandra och Helena. Det är jättemysigt därinne och dom hade riktigt goda grejer! 
Nu är jag förhoppningsvis ledig de två närmaste dagarna, så ska se vad jag hittar på då. 
 

Ultraviolence

 

Sommarlov

Fick ju sommarlov igår, det firade vi med att äta på max och sen köpa froyo på ica! Vi satt sen på bryggan nedanför Sandra och typ pratade till jag var tvungen att fara hem och äta middag. 
Jobbade idag 11-14 och så ska jag jobba 16-20 imorrn! Så ska bara ta det lugnt ikväll, se någon film kanske och så. 
 
 

Senaste inköpen

Nu har jag fått hem allting som jag beställt! (Förutom creepers som jag var tvungen att skicka tillbaka pga för små, men har beställt hem ett par nya i större storlek!)
 
Från Sweden Rock Shop: Solglasögon 99:-, Breaking Bad nyckelring 49:-, (Creepers 649:-)
 
Från Ebay: Sockar med spets 60:-
 
Från Asos: Klänning 179:- (den ser mycket bättre ut på än på bilden!)
 
 

Maleficent

Har inte kommit ihåg att blogga någonting de senaste dagarna så skriver en kort sammanfattning om vad som hänt sen sist!
 
Torsdag: Jag och Julle for till Ica och testade froyo för första gången, det var hur gott som helst! Till och med bättre än mjukglass! Sen moppade vi till friskis och tränade mage/rygg i typ en timme och så bar det direkt av till ridhuset så fort jag kom hem för att vara på möte. 
 
Fredag: Såg Maleficent på bio i fredags med Mye, Sandra och Helena! Den var galet bra, omgivningen i filmen var helt fantastisk och Angelina Jolie var lika fierce och bra som alltid. 
 
Lördag: Johanna frågade om jag ville följa med henne till SRK och kolla på hopptävlingar! Tog inte med mig kameran för att jag trodde att det skulle regna, och så håller den på att bli lite knäpp. Typ direkt vi kom dit blev det paus i 1h så vi passade på att gå till Ica Maxi och köpa lite ätbara saker. Hade det riktigt trevligt, önskar bara att jag hade haft med mig kameran!
For ut på äventyr med cykeln senare på kvällen (orkade inte gå promenad, haha) och insåg hur kul det är att bara fara ut och cykla så tror jag ska göra det oftare nu under sommaren!
 
Söndag: Gjorde inget speciellt, jag och Julle gick på promenad i värmen och så såg vi på nån halvbra film. Satt och skrev på Kalla Kriget fördjupningen i några timmar och blev klar kl 2 inatt. Det känns bra att ha skickat in den, men borde ha lagt ner mer tid på den sista delen. Gjorde inte riktigt det bästa jag kan eftersom jag var så trött.
 
Idag, Måndag: Vi började kl9 och hade brännboll med ES1d och ES2d (media). Var inte med på brännbollen utan satt bara och tittade på och åt kakor som vi hade med till fikat. Vi fick sluta halv 1 efter att vi fått veta våra mattebetyg (jag fick D woho!!). Min chef smsade och frågade om jag ville jobba 16-20 och såklart sa jag ja! 
 
 
Imorrn är ju sista dagen av årskurs 1, vilket känns både bra och dåligt. Tiden har gått så galet fort, känns som att det var nyss jag började gymnasiet?? Men det ska bli så skönt med sommarlov och känner att jag verkligen kan behöva en paus från skolan.