Anton Corbijn

 
Nikon D40x - Nikkor 50mm f/1.8 G - Uppgift: Anton Corbijn
 
 

It's kind of a funny story

Idag anlände mina efterlängtade böcker till Preem i kåge, så efter skolan for jag och hämtade dom. Längtar tills jag ska läsa dom, men först måste jag läsa ut City of Fallen Angels!
Före skolan var jag och Mye ute hemma hos mig och fotade till en uppgift i skolan, bilder kommer ut senare idag.
 
 

And maybe I was just a girl, interrupted.

Blev äntligen klar med min blyertsteckning idag, så nu ligger jag inte efter i bilden. Den vart ganska bra faktiskt, men hann inte ta nån bild så har inget att visa just nu. Såg precis sista avsnittet av AHS för säsongen, känns lite sorgligt. Men det kommer en ny säsong i oktober så det är rätt okej ändå.
  Jag tror att min familj glömde bort mig till middagen för klockan är typ halv 8 och vi skulle ha ätit för länge sen. Ska gå och konfrontera pappa om det och sen ska jag mysa ner mig till världens bästa film - Girl, Interrupted. 
Får snart hem den som bok också, längtar så mycket.
 
 

Confident

 

Okay? Okay.

Det här är allt jag någonsin behövt. Längtar så mycket till när filmen kommer ut, trailern är typ exakt som jag föreställde mig när jag läste boken!!
  

Cavalier Youth

For hem från skolan idag för att jag hade ordentlig huvudvärk. När jag kom hem väntade Cavalier Youth på mig! (alltså you me at six' nya album)
Så satte igång det och åt lite skittles som jag köpte på coop igår. Albumet är så galet bra! Så mycket bättre än jag hade förväntat mig, och enligt mig är det här definitivt det bästa dom någonsin gjort. 
Gråter bara av tanken att jag snart ska få höra dom här låtarna live.
 
Cavalier Youth ( + Oceans Away) CD+DVD+Signerad bild 
 
 

Proffs-bowlare

Kevin fick i julklapp av mig och Julle att få fara och äta på krysset och sen bowla. Så det passade vi på att göra idag när det ändå var billigare! Det var riktigt kul, var såå nära på att vinna men Julle fick ett poäng mer än mig. :( 





Come on baby blue shake up your tired eyes, the world is waiting for you.

Såg på Drake&Josh typ hela dagen till jag tog 15:30 bussen in till stan. Där blev jag bjuden på cheesecake och frappe av mamma! Sen gick jag och Julle till friskis och gymmade, och så stannade jag kvar på yogan till 19:30. 
 
 




 
 

If this is to end in fire, then we should all burn together.

 

Ny Design!!

Gjorde en ny header och fixade i stilmallen istället för att se på Torchwood, haha!
Ska nog ändra lite till imorgon, men just nu orkar jag inte mer.
 
 

Home sweet home

Känns rätt skönt att vara hemma ändå, även fast det inte är helt fel att bo på hotell. Vart rätt jobbigt där på slutet, orkade knappt hålla ögonen öppna!
Vi hann med 16:30 bussen, så vi kom hem typ nån timme tidigare än vi hade tänkt. Ska se på torchwood och äta det som är kvar av godiset nu, och imorrn är vi lediga så jag ska sova lääänge!
 
 

ULK

Hela dagen har vi suttit i ett litet rum och pratat om ledarskap osv inom ridsporten. Och resten av tiden har vi typ ätit mat, haha! 
Vi har precis kommit tillbaka från pizzerian (jag tog kycklingsallad, trots att jag äter vegetariskt heh). Det var riktigt gott! 
Nu sitter jag och Johanna i vårat hotellrum och käkar godiset, tror vi ska se på AHS också. 




Your love lifts me out of time

 

"Destruction is a form of creation."

“Be yourself; everyone else is already taken.” 
― Oscar Wilde
 
“Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.” 
― Marilyn Monroe
 
“A room without books is like a body without a soul.” 
― Cicero
 
“Be the change that you wish to see in the world.” 
― Mahatma Gandhi
 
“Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: only love can do that.” 
― Martin Luther King Jr

Change your thoughts, change your life.

Imorgon ska ju jag och Johanna till Umeå på kurs, så vi gick till ica och köpte massa nödvändigt godis efter skolan! Det blev lite mer än jag hade tänkt, men yolo eller nåt.
Annars så måste jag ta tag i att plugga till NKn, eftersom jag knappt kan plugga i helgen. Ska hinna se lite Torchwood också, hahh.
 
Dagens

Lästips

Jag tycker att alla ska läsa Cassandra Clare's böcker om Shadowhunters!
Hon har skrivit två olika serier med böcker, The Infernal Devices och The Mortal Instrument. Den första boken i TMI, CIty of Bones, har ju även blivit film. (Dock så tror jag inte den lyckades så bra, även fast jag tycker om den väldigt mycket.)
Har än så länge bara hunnit till 4e boken i TMI, men böckerna är väldigt välskrivna, spännande man måste verkligen läsa mer!
Dessutom så tycker jag om böcker, serier och filmer med övernaturliga varelser som demoner, vampyrer och varulvar. 
 
Rekommenderar definitivt dessa böcker till någon som gillar övernaturligt!
 
 Mina fina böcker ♡

"Imperfection is beauty, madness is genius, and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."

 Jag längtar så mycket till mars för då får jag återförenas med mina älskade vänner i Stockholm. Och så får jag se You Me At Six, no big deal, gråter absolut inte av bara tanken. Dessutom ska dom släppa nytt album på måndag, ser så mycket fram emot det!
Och så längtar jag till i helgen för då ska jag och Johanna köpa massa godis och sova på hotell i umeå (och så måste vi sitta på föreläsningar, men whatever). 

 Testade göra gifs också, hur cool är inte jag?
 
 
 
 

Strange Days

 
Jag är så kär i den här låten. 

Lyckorus

Några saker som har gjort mig glad idag; Supernatural blir bara bättre och bättre för varje avsnitt av säsongen, vi slapp åka skridskor (tack norrländska vintern!), det var fiskpinnar till lunch, jag börjar komma någon vart med bilduppgiften, jag återförenades med min mössa som har spenderat några dagar på friskis och ett nytt avsnitt av pll kom ut idag!
Fast nu jag måste plugga till NK-provet nästa tisdag och det gör mig mindre glad. 
 
 
 

We're dressed in black, head to toe

Tisdagar är definitivt den jobbigaste dagen! Vi har tre långa lektioner intryckta före lunch, och två efter. Gjorde ingenting på svenskalektionen, utan skrev insändaren nu hemma med hjälp av mamma. Men det känns bättre att göra det hemma och göra rätt, istället för att skriva på skolan och inte ha nån aning om vad man ska göra. 
På NK:n såg vi en ganska intressant film om kärnkraftverk. Har aldrig sett något positivt med kärnkraftverk (ser fortfarande mer nackdelar) men nu känner jag mig inte lika negativ mot det, haha!
Efter skolan missade jag och Mye bussen, så vi sprang runt på stan och köpte choklad och Mountain Dew till vi tog kvart över fyra bussen hem. 
Sen jag kom hem har jag bara skrivit på insändaren och annars inte gjort något vettigt. Men såg att dom har lagt ut Catching Fire på swefilmer, så ska mysa ner mig under täcket och se på den efter Teen Wolf
 
 
 

Worry does not empty tomorrow of its sorrow; it empties today of its strength

Har inte uppdaterat på den här bloggen på flera månader, men nu har jag tänkt att jag smått ska starta upp den igen! Ska försöka hinna med att ändra designen, om jag hinner mellan allt tv-serie tittande och läsande.
Under de senaste månaderna har jag läst och köpt böcker för alldeles för mycket pengar, tittat alldeles för mycket på serier och filmer, återupptäckt min kärlek för Leonardo DiCaprio, börjat trivas bättre på skolan (tror jag) och haft underbara stunder med mina vänner. 
Har dessutom köpt biljett till You Me At Six' konsert i Sverige 9 mars (!!!). Ska dit med mina fina söderlänningar Vic och Lalla :') 
Hittills har 2014 vart många gånger bättre än hela 2013, och bättre kommer året att bli! 
 
 
 
Ska nu försöka leva efter det här mottot, känner att det kan behövas.