Okay? Okay.

 Hade sovmorgon, började 11:15, så körde moppe till sandra och tog 10:30 bussen från henne. Efter NK lektionen gick jag in till stan där jag mötte upp mamma och så åt vi på tatung. Sen gick vi till ungdomshälsan där jag kollade upp eksem/torr hud i hårbotten, armvecket och fingret. Vi hade inga fler lektioner efter det (missade engelskan) men gick ändå tillbaka till skolan för jag och sandra skulle trycka på tröjor! Vi gjorde varsin The Fault In Our Stars-tröja, dom blev faktiskt riktigt bra. Ska självklart ha den på biopremiären den 22a juni! 
 
 
 
 

Ny design

Kände mig jätteless på min förra design, så igår mitt i natten började jag med en ny, haha! Tror jag ska ändra på den lite till men för tillfället så får den duga. Så nu har jag en lite somrigare design!
 
 

SURF

Vi klev upp just före 7 och for till stallet, och sen bar det av till Umeå! Vädret var riktigt bra, även fast det var jättevarmt. Fotade ingen förutom Mye då min kamera/objektiv inte ville fokusera helt?? Så det blev skitbilder. Måste verkligen köpa ny kamera snart. 
Det var jättekul att följa amed iaf, och det gick jättebra för Mye!
 
Nikon D40x⎢Sigma 70-300⎢Mye & Maccanf

Riptide

Efter en hel dag med matte nationella gick vi till max och drack en lyxshake! Det behövdes verkligen i värmen, hela 29°(!!!). Har beställt hem saker från sweden rock shop och ebay, längtar till det kommer till min brevlåda :')
Imorrn kl 6 på morgonen bär det av till SURF där Mye ska tävla, och jag följer med som fotograf. Ska bli kul, hoppas bara på att det inte blir lika varmt som idag, haha!
 
 
 

Fairytale

Fotade min fina syster till en uppgift på skolan idag, det var jättekul och fick några fina bilder!
 
 

Bilder från fredag

Har några ovisade bilder från promenaden i fredags som vart helt ok.
 
Nikon D40x⎢Nikkor 50mm f/1.8G⎢På språng i Ersmarks skogar

Vänd rasismen ryggen

Som jag skrev igår så var jag på torget och förde en tyst protest mot SD och partiledaren Jimmie Åkesson, tillsammans med väldigt många andra skelleftebor. Blev glatt överraskad över hur många som stod med ryggen mot! Fick ingen frånvaro från skolan heller, då i princip hela klassen skulle dit haha!
  Hann vara hemma i nån timme innan det bar av mot södra bergsbyn till personalmöte/fest. Det var jättetrevligt och maten var supergod. Fick också testa skjuta med luftgevär för första gången i mitt liv, och lyckades träffa 'ordentligt' på 5e försöket! Och så fick jag och Julle massor med beröm, känns så kul att jobba just nu och är supertaggad inför sommaren!!
 
For en sväng till Ica Maxi när mamma och pappa kom och hämtade oss efteråt, hittade Catching Fire för 99:- och en tidning med Arctic Monkeys (!!) på som jag självklart var tvungen att ha för 69:-
 
 
 

Johanna & Tiara

Johanna kom och sov hos mig efter att jag hade jobbat igår. Vi pratade massor och hade det trevligt, och så bestämde vi att jag skulle komma och fota henne idag när hon skulle hoppa Tiara! Det var jättevarmt ute, tror att sommaren äntligen är påväg haha! 
Är jättetaggad på att vända rasismen ryggen på möjligheternas torg imorrn även om det möjligtvis innebär 50 minuter ogiltig frånvaro från idrotten.
 
Nikon D40x⎢Sigma 70-300⎢Johanna & Tiara

Polarbjörnen's White Wolf Shira

Nikon D40x⎢Nikkor 50mm f/1.8G⎢Pb's WW Shira

Heaven is a place on earth

 
 Nikon D40x⎢Nikkor 50mm f/1.8G⎢Promenad i Ersmark

Friday fun

Målade med oljefärger hela förmiddagen, vilket inte gick så bra, och så fick vi sluta 20 över 11. Vi passade på att fika på Wayne's (valfri kaka för 20kr när man köper en frappe!!). Eftersom vi inte åt nån lunch på skolan var vi rätt hungriga så gick till Max och åt, haha! 
Ska bara ta det lugnt ikväll och se film typ, och ladda inför jobb imorrn!
 
 
 

We're running with the wolves, we're screaming at the stars

Tog hem min "skulptur" idag som jag gjort på form lektionerna. Vart klar med den före jul tror jag? Men har inte kommit ihåg att ta hem den. Var nöjd med den före jag målade den då jag failade på flera ställen haha. 
Då jag druckit upp mitt te ska jag ta en promenad med hunden och sen sätta mig ner och försöka börja på historia uppgiften som skulle vart inlämnad för ett tag sen. Ska eventuellt umågs med Johanna sen, det ska bli kul!
 
 

Hold on to me, 'cause I'm a little unsteady

Det är mitt namns dag idag, (Linn) och jag fyller år om exakt en månad! Läskigt hur fort tiden går. Mamma var snäll och köpte lite godis och loka till mig som present, ska dock spara chokladen till helgen! 
Hade redovisning på NKn, som gick helt OK och så var det två amerikanska missionärer och pratade om USA på engelskalektionen. Det var riktigt kul och dom var både roliga och trevliga!
 
För stunden scrollar jag runt på hottopic och blir förälskad i deras kläder, tror jag ska klicka hem några av dom hehe.
 
 

Let the moonlight keep me from the darkness

Vi fick sluta tidigare från idrotten, så hann med tre-bussen hem. Ska fortsätta skicka/redigera bilder från helgen, och så måste jag göra nån uppgift i NK till imorrn, annars skulle man tydligen få F?? Ska skriva om tillsatser i mat, massa E-nummer och sånt skit. Senare ikväll ska mina föräldrar och min bror fara till Luleå och kolla på en moppe till honom, tror jag ska hänga med dit!
 
 

Ponnydressyr #2

Nikon D40x⎢Sigma 70-300⎢KDRF 11 maj 2014
 

Ponnydressyr

Det var mycket bättre väder idag än igår! Solen tittade tillochmed fram några gånger. Var där från 9 till typ halv 6, hjälpte Johanna att städa i fiket den sista halvtimmen. Så fort jag kom hem la jag mig och sov och vaknade typ halv 9, haha! Har suttit och redigerat och skickat bilder nu så ska strax gå och sova igen. 
 
 
 
Nikon D40x⎢Sigma 70-300⎢KDRF 11 maj 2014

Dressyrtävling #2

Nikon D40x⎢Sigma 70-300⎢KDRF 10 maj 2014

Dressyrtävling

Nikon D40x⎢Sigma 70-300⎢KDRF 10 maj 2014
 

All of the stars

Har förövrigt haft den här underbara låten på repeat från TFIOS soundtracket typ sen den kom ut! Helt fantastisk låt, Ed Sheeran har lyckats igen. 
 
 

Vännäs

Imorse kl6 åkte jag, Mye, hennes mamma och Therese ner till Vännäs för att Mye skulle tävla! Det var kallt och regnade så fotade bara Mye och det  blev typ bäst bilder på framhoppningen hahah. Hade i alla fall jättekul och det var roligt att dom ville ha med mig. 
Ska upp tidigt både lördag och söndag också för att fota dressyr på KDRF så det blir massor med bilder i helgen!
 
Nikon D40x⎢Sigma 70-300⎢Mye Nordlund & Munsboro McLaren

Dagen i bilder

Hade en annorlunda dag med bild hela morgonen och dansuppvisning efter lunch. Vi passade på att äta på Wayne's, och sen gick vi till hemmakväll och kollade in deras USA-hyllor! Har aldrig testat nerds förr, så köpte ett paket! Dom var hur goda som helst. Sen gick vi runt på stan då uppvisningen var klar, och jag hittade chokers på gina! Har letat efter såna hur länge som helst så köpte ju såklart ♡

 
 

Barnkalas

I söndags var vi till Flarken och firade min systerdotter Elina som fyllde 7år! Hade med mig kameran men fotade typ ingenting, Sen stressade jag till krysset och jobbade 16-20! 
Annars har veckan rullat på som vanligt, haft nationella osv. På fredag ska jag med Mye till Vännäs och fota då hon hopptävlar, ska bli spännande haha! 
 
 
 

With the wild wolves around you

 

Believe In Me

 

Divergent

Spenderade Valborgs på bion tillsammans med Mye, Sandra och Helena! Vi såg den efterlängtade Divergent, och den var så sjukt bra!! Vill bara se den igen. Jag klädde mig i grått, abnegation-inspirerat och Mye var badass i svart som dauntless. Nu sitter vi på ridhuset och ska spendera natten här!