You're the only half I need

Det kändes riktigt bra på historia provet vi hade idag! Känns som att jag uppnått iallafall C, så vi får hoppas på det haha. Efter skolan gick jag och nye på subway och åt, och sen köpte jag jeans, hårfärg och en till kjol. Har övningskört litegrann också, och nu håller jag på att se sista Harry Potter filmen. Ska bli såå skönt med lov i en vecka! 

The sun went down and the crowd went home, I was left by the roadside all alone

Istället för fotolektion gick vi till Nordanå och kollade på två utställningar. Den ena var foton, och den andra var konstverk av typ tepåsar. Gillade fotona riktigt mycket, dom var väldigt kreativa, roliga och häftiga! Tepåsarna var också rätt coola, även fast jag först inte riktigt förstod konceptet. 
På väg till Nordanå fotade vi lite bilder till en fotouppgift som jag ser fram emot att jobba med! 
 
 

I'm just trying to be the best me I can be

 
 
10 dagar 

Nytt

Gick en snabb vända på stan innan jag tog bussen hem igår. Fick med mig en grå kjol från H&M (99:-) och en ritbok/skissbok från konstaffären vid busstationen. Tror den kostade 65:-
 
 

In time I found myself in happiness with you

Åh, livet känns lite lättare just nu. Nästa vecka far jag till huvudstaden för att se mina favoritkillar (you me at six) och får samtidigt träffa mina två underbara vänner. Påsklovet kommer bli ett av de bästa nånsin. Nytt avsnitt av supernatural idag, och hannibal börjar om på lördag. Snart får jag sportlov så jag slipper skolan en vecka. Det känns rätt okej faktiskt.
 
 
 

It's like you're trying to get to heaven in a hurry

 
 
        ♡♡

Baby we both know that the nights were mainly made for saying things that you can't say tomorrow day

Sitter just nu på bussen påväg hem från Umeå med en nutellaburk i handen. Har varit på den sista ungdomsledarkursen, så nu är jag färdigutbildad ungdomsledare! Låter så fancy när man säger så, haha! Längtar hem till min säng och kisse, tror jag ska mysa ner mig till fenixordern när jag kommer hem. Är alldeles för slut i huvudet för att ens orka tänka på att plugga. 




Everything and nothing always haunts me

 
 
 

You need a little bit of insanity to do great things.

 
 
 
 
 
 

And I'm lost in my bedroom again

Blev äntligen klar med teckingen av Sky Ferreira idag! Har jobbat på den rätt så länge och blev ganska så nöjd med den. Kanske fortsätter på den någon gång och fixar till skuggor/håret lite bättre ✏
 
 

My thoughts are stars I cannot fathom into constellations

“Sometimes,
you read a book
and it fills you
with this weird evangelical zeal,
and you become convinced
that the shattered world will never be
put back together
unless and until all living humans
read the book.”
 
- John Green

Watercolours

 

I'm not here, this isn't happening

 
 

Heres to the crazy ones;

"Heres to the crazy ones, the misfits, the rebels,
the troublemakers, the round pegs in square holes, 
the ones who see things differently
They're not fond of rules, and they have no respect
for the status quo
You can quote them
disagree with them
glorify them or vilify them
About the only thing you can't do
is ignore them
Because they change things 
they push the human race forward 
And while some may see them as the
crazy ones
we see genius
Because the people who are crazy enough
to think they can change the world
are the ones who do."
   
- Steve Jobs
 

Happiness can be found in even the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.

 
Har hittat tillbaka till mina älskade Harry Potter-böcker/filmer och håller just nu på att se alla filmerna. Dom är så underbara och just nu önskar jag mer än någonsin att jag kunde rymma till Hogwarts och spendera resten av mitt liv där. 
 
 

One may tolerate a world of demons for the sake of an angel.

 
 
 
Räknar ner dagarna

He found himself overwhelmed with happiness and satisfaction, knowing that at long last his dream had finally come true.

TIllbringade eftermiddagen igår i ridhuset på årsmöte med US. Fick en ny post, vice-sekreterare. Sen åt vi massa pizza.
Efter mötet for jag till Helena och såg melodifestivalen och Naruto med hon, Mye och Sandra. När jag kom hem såg jag Death Note, och det är vad jag har gjort idag också sen jag vaknat. Det känns extremt jobbigt att det är skola imorgon, men å andra sidan är det snart sportlov och då far jag till stockholm. Så får helt enkelt hålla ut tills dess!
 
 
 
 

I'm giving up on you.

 
 
En fin låt & musikvideo som jag lyssnat på mycket den senaste tiden. ☆

The lights are much brighter there, you can forget all your troubles, forget all your cares

 
Fav. ♡♡

Beställt

Insåg nu att det blev väldigt mycket Harry Potter, haha!
 
HP-tröja, varg-tröja, 2 broscher (hunger games & catching fire), slyhterin halsduk och Severus Snape's stav. 
Längtar galet mycket!
 

I want you more than an oscar.

Åkte buss till Mye efter skolan, då hon har vart sjuk och stannat hemma. Vi delade på en geisha-chokladhjärta-ask som jag köpt (med ett tillhörande "kort" med en bild på leo dicap och texten "i want u more than an Oscar") och Mye hade köpt en ben&jerry's som vi också delade på. Sen såg vi massa konståkning och Teen Wolf! Så vi hade en rätt mysig alla hjärtans dag. 

Nu har jag precis kommit hem och ska beställa lite grejer från aliexpress för jag fick min lön idag hehe. 




I can't bring you fortune or noble life, but I'll love you all I can.

 
En fin låt. ♡

Sometimes the only way to stay sane is to go a little crazy.

Just nu håller jag på att läsa boken Girl, Interrupted av Susanna Kaysen. Filmen skiljer sig rätt mycket från boken (som den är baserad på), men jag måste säga att boken är väldigt intressant. Jag skulle nog ändå våga säga att filmen är något bättre. Tror jag har typ två kapitel kvar, så har tänkt läsa ut den ikväll.
Hitills har jag hunnit läsa 5st (+ Girl, Interrupted) böcker under det här året! Och mer ska det bli. 
 
   Idag har vi haft bild under heeela dagen, och jobbat med våra Alla Hjärtans Dag-installationer. Det var tänkt att vi skulle stanna och sätta upp dom efter alla hade slutat, men det var så många grupper som vart klar tidigare så vi fick sluta så fort vi satt upp allt. Känner mig nöjd med våran installation! Vi bytte ju idé några gånger, men det blev faktiskt riktigt bra. Ska ta några bilder på den imorrn och lägga upp här så alla som inte går på a-torp också kan se! :3
 
 
 

To die by your side is such a heavenly way to die

Har precis skrivit klart alla loggböcker till engelskan och det är två veckor tills den sista av dom ska lämnas in. Känns bra att faktiskt ha gjort något i tid för en gångs skull, haha!
Igår jobbade jag mellan 16-19. Mådde typ illa för att jag var så nervös eftersom jag inte brukar jobba så mycket. Men det gick faktiskt riktigt bra (det var en jättelugn dag, förutom hockey-kön). 
 Har sett några avsnitt av Doctor Who och American Horror Story idag + gått ut med hunden i ca 1h 30min. Massa fruktsallad har jag också ätit. Lyssnar på fin musik och känner mig inte så stressad just nu, så tror jag ska läsa ut The Hobbit ikväll också.
 
 
 
 
 

Work out

Vi har jobbat med installationen hela dagen i princip. Våran idé funkade inte, så vi var tvungna att göra lite ändringar! Efter skolan drog jag och Mye till Friskis en stund och typ gick/sprang. 
Slänger in en fin bild på mig och Mye för några dagar sen; 




Fantastic!

Vi hade ingen engelska idag, så vi passade på att gå och äta lunch på pizzerian vid a-torp. Egentligen var jag inte sugen på pizza, men det fanns inte så mycket annat vegetariskt att välja på. (Tog såklart pizza med bara ost).
"Firar" också 1 år med Doctor Who idag! 
Är så otroligt tacksam för denna underbara serie, den har hjälpt mig så mycket. Ska börja om och se den nu idag, och se hur lång tid det tar att se klart den jämfört med förra året!
Så nu sitter jag här i min Doctor Who-tröja med min sonic screwdriver och ska alldeles strax starta första avsnittet. Har saknat Nine och Rose så mycket, och såklart Ten och alla i dom säsongerna. 
 
 

Vampire Banquet

Har spenderat de senaste dagarna med att läsa, se på Torchwood och kolla på Christian Novelli på youtube. Vill att det ska bli sommar nu, känner mig inspirerad till att göra det bästa av den, även om jag inte kommer fara till Bråvalla haha! 
Also så hade jag redovisning av talet idag. Gjorde det inför Mye, Helena och läraren. Det var lite läskigt, men jag fick godkänt iallafall.
 
 
 

Thrift Shop

Efter skolan gick jag till Pingstkyrkans Second Hand, och fyndade en jacka, en tröja och en skiva!
Sen gick jag tillbaka till friskis och tränade + yogade med Mye. Det var rätt så kul, och vi ska träna imorrn igen.
 
 
 
 

I need a hero

Släpade mig ur sängen imorse och for in till friskis och tränade i drygt en timme. Det var jobbigt, men rätt skönt ändå! Annars har jag läst hela dagen. 
Borde egentligen ha skrivit ett tal till svenskan, men det blir tomt i huvudet så fort jag ska skriva något, så har inte lyckats skriva ett ord.