Motivation

Ska försöka hitta motivationen att gå ut och fota innan hösten och all dess fina färger är över och jag har missat det (igen). Av någon anledning försvinner all inspiration till att fota, måla, rita osv på hösten när det är så fint ute, haha. 
Tills dess att jag har nya bilder att visa bjuder jag på två till bilder från då jag fotade norrsken. 
 
 

My rays of sunshine

 
 
 
God, dem här videosarna får mig att längta tillbaka till 9 mars så otroligt mycket. Sunshines ♡

Senaste inköpen

 
 
Lite nya kläder som jag köpt dom två senaste månaderna! Pierce The Veil kläderna är från districtlines och resten är från ebay, förutom det grå linnet som är från carlings! ☺ Har också köpt en You Me At Six tröja från ebay som inte har hunnit komma än.
 
 
 

Northern lights and a sky full of stars

 
 
 
Nikon D7000⎢Nikkor 50mm f/1.8G⎢Stjärnhimmlen
 
Det var ju norrsken ikväll, så försökte skynda mig ut och fota! Hann dock inte innan det nästan försvunnit, så vart inte så jättebra bilder. Första gången någonsin jag fotar norrsken/stjärnor haha, så tycker att bilderna blev okej ändå.

Dressyrtävling ponny

 
 
Nikon D7000⎢Sigma 70-300⎢Ponny Dressyr, KDRF 21/9

Salute

 
 
Nikon D7000⎢Sigma 70-300⎢Salute

Lite snabbt

Har haft fullt upp hela veckan med skola, jobb och lite andra saker. Har helt enkelt inte haft något roligt/intressant att skriva om! 
I onsdags förra veckan hade vi personalfest, vi åkte ut till en ö (?) och gjorde lite olika grejer. Det var riktigt kul, maten var god och så blev jag Månades Medarbetare i Juni! Fick lite godis och ett presentkort på Ådells. Så tror att jag ska köpa nya färgpennor någon gång snart. 
Jobbade fredag och lördag, annars hände det inte så mycket där. 
 
I söndags var jag först och fotade på KDRF's ponnydressyr, men var tvungen att fara kring 12 för att jag skulle till stan och träffa Susan! Det var kul att prata med någon som tycker om samma band, lika mycket som jag gör. 
Sen såg jag The Maze Runner med Johanna, Helena och Mye. Den var riktigt bra, ska försöka få tag i böckerna och läsa dom också!
 
Imorgon har vi kroki, det ska bli kul att göra det igen! 
 
 

I'm a walking travesty

 
 
blir alltid lika hänförd när jag lyssnar på den här versionen av therapy, alex gaskarth is simply amazing. 

Quick Update

Det har inte hänt mycket nytt alltså! Kämpar igenom skoldagarna som vanligt. 
Satt och lyssnade på en paneldebatt idag i aulan på atorp. Det var rätt intressant eftersom jag inte är riktigt så insatt och nu fick jag veta ännu lite mer om ungefär vad partierna står för. 
Köpte en biljett till 5 second of summer's konsert här i sverige den 13e maj idag! Kommer sitta ensam på läktare A utan att känna någon, men tror nog att det är värt det ändå. 
 
2015 blir nog ett bra år ändå!
 
 

I wish that I could wake up with amnesia

 
 
 
Gaaah dom är så galet bra alltså! 😍
 
 

Hemma och sjuk

Har legat hemma från skolan med 38 graders feber i 3 dagar nu! Har knappt orkat stå upp så har mest legat i soffan och sett film eller sovit. Knaprat massa alvedon och tagit nässpray så kan förhoppningsvis fara till skolan imorrn, och om jag har tur orkar jag jobba på lördag också.
Jag har försökt göra lite uppgifter som ska lämnas in så jag inte hamnar alldeles för långt efter men det har inte gått så fruktansvärt bra, haha. 
 
 

Lost in the woods

 
 
Nikon D7000⎢Nikkor 50mm f/1.8G⎢Lost ✖