Fota

Hade ju en skoluppgift att vara "pressfotograf", dvs fota typ sport, vardagsbild, osv. Tänkte ju fota Mye, men eftersom jag jobbade så vart ju inte det. Istället frågade jag min bror om jag kunde få fota honom när han hoppade runt med cykeln. Blev några rätt bra bilder ändå, var bara tvungen att kräla runt på marken och bli smutsig för att få till rätt vinkel haha!
 
Nikon D40x⎢Sigma 70-300 ⎢Kevin Lundström
 

The Amazing Spider-Man

Såg den filmen på bio igår med Sandra, Helena och Petra. Mye skulle egentligen också vart med men hon kunde inte. Den var faktiskt jättebra, och bättre än första! Mycket bättre story osv. Har fortfarande lite svårt för att det är andra skådespelare (är ju uppväxt med de gamla spider-man filmerna) men dom är bra ändå. Rekommenderas!!

Skulle egentligen fotat Mye och Maccan idag men fick jobb 14:00-19:30, och det tackar man ju inte nej till! Gick bra att jobba iallafall, det var kaos när jag kom dit men allting fixade sig. Har just kommit hem och ska mysa ner mig framför Breaking Bad med lite choklad och glass! 

Lets dance to Joy Division

 
 

Believe

Idag har det gått ett helt år sen vi var i huvudstaden och såg Justin! Tiden går så otroligt fort. 
Iallafall så var jag på torget och firade SM-guldet idag kl6. Hittade Johanna där så behövde inte vara ensam. 



Sofu

Har vart hos Sofie från lördag till idag. Vi har sett film, Doctor Who, vart på stan och haft det mys. På stan köpte vi vita tröjor som vi sen ska färga (tie dye/batik) och trycka bandloggor på! Tror och hoppas på att det kommer bli jättebra.
Känns extremt jobbigt att fara tillbaka till skolan imorrn efter en veckas ledighet, men å andra sidan är det ju bara några veckor kvar till sommarlov.
  
 

Som katt & hund

Släppte ut min innekatt för första gången i år. Passade på att fota lite men det blev inte så värst bra bilder. Lyckades knäppa två bilder som var helt okej iallafall.
 
Nikon D40x ⎜Nikkor 50mm f/1.8G ⎜Mysan & Polarbjörnen's White Wolf Shira
 
 

Oh lady, running down to the riptide taken away to the dark side

 

It's hard to say goodbye

Nu har vi sagt hejdå till min fina victoria rydberg för den här gången. Sofie kom till oss imorse direkt från london, så hon fick också vara med och säga hejdå till vic. Saknar henne så mycket redan.
  Fick en liten souvenir av Sofie från london, en telefonkioskpennvässare :') Den är underbar och längtar till jag behöver vässa pennor så jag kan använda den.
I tisdags när jag och vic var på stan köpte jag en ny eyeliner, ett skal till mobilen och en röd bandana. Har förutom det slösat hela min lön på godis och cola typ, men efter jag har köpt lite skivor ska jag börja bli bättre på att spara pengar igen hehe.
 
 

Äggsafari

Igår hade vi "äggsafari" för barnen på ridskolan. Vi hade en hinderbara, äggjakt och lite till. Jag agerade fotograf så här är några bilder;
 
 
På kvällen for jag och Vic och kollade på hoppspecialen där jag också fotade lite.
 

Munsboro McLaren

Nikon D40x ⎜Sigma 70-300 ⎜Mye Nordlund & Munsboro McLaren "Maccan"
 

Mye Nordlund & Ciaro

Nikon D40x ⎜Sigma 70-300 ⎜Mye Nordlund & Ciaro

Har det rätt bra just nu

Vi sitter hemma hos Sofie med min Cavalier Youth vinyl på repeat och myser


Divergent

 
 
jag längtar så mycket omg

Inleder påsklovet med Insurgent och The 1975 på repeat

Våra mentorer är ju typ bäst, mellan bild- och foto lektionen samlade dom ihop hela klassen (media&bild) och tog oss med till Doris där vi fick varsin dricka och kaka! Hade tänkt gå och köpa det sen så sparade ju 15 kr där haha. Efter skolan följde jag med Sandra och hennes syster till Max och köpte pommes och chili cheese. 
Sen så fort jag kom hem körde jag till Ica och köpte två ben&jerry's (2 för 80kr!!). Inte den nyttigaste dagen precis! 
Sen dess har jag suttit med Insurgent i handen och The 1975 i öronen.
 
 

The winter soldier

Kom nyss hem från bio med bästa mye! Vi såg den nya Captain America filmen. Den var sjukt bra, och 1000ggr bättre än den första. Åh, älskar marvel's filmer <3 Är jättetaggad inför The Amazing Spiderman 2 och The Avengers 2 (när nu den kommer ut på bio). Men iallafall om ni inte har sett den filmen och tycker om superhjältefilmer så är Captain America: The Winter Soldier en film jag starkt rekommenderar. 

Fin biobild haha: 



Sommartider

Håller på att planera inför sommaren, bokar pass att jobba osv. Är riktigt taggad och hoppas den här sommaren blir bättre än förra! Ska definitivt försöka spendera mer tid utomhus och med vänner.
    Hade muntliga nationella idag i svenska. Det kändes inte bra varken före, under eller efter. Fick nog godkänt iallafall för läraren sa att det gick bra. Har hostat som en galning idag och hoppas bara på att jag får vara frisk under påsklovet och så.
 
Sommaren 2013
 
 

Prodigy

For till skolan för att göra provet, hann äta lunch på Max med mamma först! Träffade min förra chef, min nuvarande chef och min kusin som också är min jobbarkompis haha! 
Provet gick iallafall inte så bra, tror och hoppas att jag klarade det ändå. 
Ligger just nu under täcket och försöker få upp värmen, ska strax börja läsa Prodigy! 
 



Vad ska man ha en rubrik till

Har haft feber hela helgen men trots det jobbade jag i Lördags. Sen har jag stressat över muntliga nationella och provet som vi har på tisdag. Haft feber idag också, så har inte vart så värst produktiv. Läste dock hela Legend (av Marie Lu) idag, haha!
Tycker att den var rätt bra faktiskt, och vill bara skriva klart talet nu så jag kan fortsätta på uppföljaren, Prodigy.
 
 
 

Dance little liar

Fick sluta tidigt idag då vi slapp historia lektion. När jag kom hem väntade mina tröjor på mig i brevlådan! Storlekarna är större än jag hade tänkt och ena tröjan har fel färg på trycket men annars är jag galet nöjd. Dom är hur fina som helst. 
Ikväll måste jag plugga och skriva tal, kul sätt att spendera sin fredagskväll på. 
 



Note to self

 
 

Uh oh, where can I go

 

I would trade all my tomorrows for just one yesterday

 
 

Slytherin Pride

Hade engelska nationella (muntliga) vilket gick sådär, skulle ha kunnat gjort bättre ifrån mig. Efter skolan gick jag på 2nd hands i väntan på att pappa skulle komma och hämta mig så vi kunde plocka upp min efterlängtade halsduk på Ica! Fyndade två HP-böcker 30kr/st, en skjorta 10kr, och en jeansjacka 70kr. 
Är så glad över min halsduk, ska nog aldrig ta av mig den ❤️❤️